top of page

Videografie

Frame Change

Frame Change

samenwerking met videograaf

Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik samenwerk met Frame Change. Een bedrijf dat op een professionele manier jullie dag omzet in een prachtige video. Op deze manier kan ik mijn aanbod weer uitbreiden en jullie een nog beter van dienst zijn.

Wat leuk om te weten is dat ze altijd hun drone meenemen voor extra mooie beelden en dat ze ook extra's aanbieden zoals een aparte opname van de ceremonie. 

Een bruiloftvideo is bij Frame Change al mogelijk vanaf € 1.175 maar neem zeker even een kijkje op hun website om te zien wat voor mooie video’s zij maken. Mocht je ze spreken, doe ze dan even de groetjes namens mij! https://framechange.nl/bruiloftvideo-laten-maken-bruiloftvideograaf/

framechange.nl

Hieronder stellen ze zich even kort voor:

Hey, wij zijn Joost en Jeroen, twee broers met een passie voor het maken van bruiloftvideo’s.

Waarom zouden jullie een bruiloftvideo door ons laten maken? Wij begrijpen dat het kiezen van een videograaf meer is dan alleen techniek. Het gaat om een klik en vertrouwen. We willen jullie echt leren kennen en jullie verhaal vastleggen zoals het hoort. Op jullie grote dag zijn we subtiel aanwezig, zonder de aandacht op te eisen, want het draait tenslotte om jullie.

16aeb589-cbfa-4324-942b-1e61b7006648.jfif
bottom of page