top of page
bruiloft Claudia en Eelco-1608.jpg

Huwelijksfotografie

Jullie huwelijk vastgelegd!

Ik heb het geluk gehad om mezelf te mogen specialiseren in het fotograferen van huwelijken. Iets wat ik heel graag doe, omdat ik hier veel positieve energie van krijg en deze weer terug kan geven via mijn foto's in blijvende herinneringen.

Tijdens een kennismakingsgesprek (dit mag bij mij op kantoor of een online meeting zijn) luister ik naar jullie wensen en kijk ik naar wie jullie zijn. We bespreken de mogelijkheden om zo goed mogelijk samen te kunnen afstemmen en onze verwachtingen naar elkaar en van elkaar duidelijk zijn, waarbij flexibiliteit een belangrijk woord is, want in al die keren dat ik een huwelijk mocht fotograferen is er nog nooit 1 hetzelfde geweest. Die dag draait het maar om 1 ding, dat jullie gewoon jezelf kunnen zijn!

Als jullie na ons gesprek definitief verder willen met mij als fotograaf, reserveer ik voor jullie een plek in mijn agenda. Ik vraag hiervoor een aanbetaling van 50 euro.

De stijl van mijn foto's hangt samen met wie jullie zijn en de locatie die ik ga fotograferen. Dit is allemaal bespreekbaar. Ook hoe ik mijn foto's aflever aan jullie, willen jullie graag de foto's in kleur, zwart-wit, een speciale stijl, ... jullie mogen het zeggen. Willen jullie de foto's graag digitaal ontvangen, of liever op een usb-stick, willen jullie dat ik ook nog een prachtig album voor jullie maak? Het kan allemaal!

Wil je graag gebruik maken van een Second Shooter, of wil je graag dat je bruiloft gefilmd wordt, intussen heb ik mijn netwerk uitgebouwd en werk ik samen met collega's. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Wat heb ik te bieden:

Ik vraag een uurtarief van 150 euro.

Het aantal uren dat jullie mij willen inhuren als fotograaf, bepalen jullie (natuurlijk in overleg).

Een voorbeeld van een pakket:

750 euro 

Dit is inclusief:

-kennismakingsgesprek

-5 uur fotografie

-nabewerking en aflevering van 

 minimaal 350 foto's in hoge resolutie

 in de stijl zoals afgesproken.

-foto's worden digitaal aangeleverd

-inclusief reiskosten tot 15 km, vanaf 15

 km vraag ik 0,50 cent per kilometer als

 reiskostenvergoeding.

Mocht je graag meer/minder uren een fotograaf willen, kan dat ook. Mijn uren zijn flexibel. Ik vraag 150 euro per uur.

uitbreidingspakket 

fotoalbum:

Vanaf 350 euro

In een gesprek waarbij ik jullie verschillende materialen, kleuren en voorbeelden kan laten zien en met behulp van de software op de computer komen we tot jullie unieke album, waar jullie nog heel lang plezier van gaan hebben en op maart voor jullie is gemaakt. 

Tussendoor stuur ik jullie nog een link om de preview te bekijken en als alles akkoord is, gaat het album naar de drukker, waar hij ook nog eens gecontroleerd wordt.

Dus

 

Hopelijk heb ik jullie enthousiast en nieuwsgierig gemaakt. Mocht je vragen hebben, ik maak graag een afspraak!

Hopelijk tot binnenkort!

 

When my sparkle becomes your sparkle!

Algemene voorwaarden

  • -Met de aanbetaling van 50 euro is jullie datum gereserveerd in mijn agenda

  • -Het resterende bedrag van jullie factuur zal 13 dagen voor jullie huwelijksdatum verzonden worden en dient binnen de 2 weken betaald te worden.

  • -Foto's worden pas afgeleverd na volledige betaling.

  • -Ik lever alleen foto's af, die bewerkt zijn.

  • -Ik vraag 3 weken om de foto's te kunnen bewerken, maar in vakantieperiode of door drukte kan dit termijn iets oplopen. (dit zal altijd in overleg gaan met jullie!) Foto's voor een preview worden niet verstrekt.

  • -Mocht ik door onverwachte redenen niet in staat zijn om te fotograferen zal ik opzoek gaan in mijn netwerk naar een vervanger.

bruiloft Claudia en Eelco-1608.jpg
bottom of page