top of page

Prijslijst en/of een offerte aanvragen

Een fractie van mijn aanbod:

cadeaubon voor elk te besteden bedrag

Cadeaubon fotoshoot

Cadeaubon: Leuk en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Verras je partner of vriend(in), je dochter of je nichtje en geef een cadeaubon voor een fotoshoot en prachtige foto's cadeau. (3 foto's tot 20 foto's, afhankelijk van het te besteden bedrag)) 

Deze cadeaubon blijft een jaar geldig.
Let op mogelijk komen er wel reiskosten bij vanaf 10 km.

€85,-

 (dieren) Portretfotografie

Fotoshoot op locatie, nabewerking en digitale aanlevering van 15 prachtige foto's, die jullie zelf mogen kiezen.

Let op, mogelijk komen er nog reiskosten bij vanaf 10 km afstand.

€100,-

Lentefeest / communiefoto's

Een pakket die helemaal compleet is,  waarbij de fotoshoot en minimaal 20 foto's inbegrepen zijn. Het is een fotoshoot op locatie die we samen overeenkomen. De foto's worden digitaal aangeleverd. Informeer naar de mogelijkheden!

Let op mogelijk komen er nog wel reiskosten bij vanaf 10 km.

€100,-

zwangerschapsshoot

Hoe bijzonder is de tijd van je zwangerschap. Dit zijn dierbare momenten die je voor altijd wilt laten vastleggen. Ik vind het dan ook heel bijzonder om deze fotoshoot te mogen doen. We bespreken wat jullie wensen en de mogelijkheden zijn.

Het is een pakket die helemaal compleet is,  waarbij de fotoshoot en minimaal 20 foto's inbegrepen zijn. Het is een fotoshoot op locatie die we samen overeenkomen. De foto's worden digitaal aangeleverd. Informeer naar de mogelijkheden!

Let op mogelijk komen er nog wel reiskosten bij vanaf 10 km.

€150,- voor 1 uur bruiloft fotografie

Het aantal uren gaat in overleg en stemmen we af.

Ik heb het geluk gehad dat ik al een aantal bruiloften heb mogen fotograferen. Hoe speciaal is dat om van jullie bijzondere dag mooie en blijvende herinneringen te kunnen vastleggen.  Zo leuk om te mogen doen. Belangrijk is dat jullie genieten van jullie dag en dat ik mijn sparkle via de foto's doorgeef aan jullie, zodat jullie mooie herinneringen hebben voor later.
Welke tijden jullie willen dat ik kom, gaat altijd in overleg.
Voor bijvoorbeeld 5 uur fotografie vraag ik 750 euro. Wil je dat ik langer of korter blijf, kan dit natuurlijk ook.

 We bespreken dit in een kennismakingsgesprek waar we de verschillende mogelijkheden bekijken. De foto's worden digitaal afgeleverd. Ook hier geldt, bespreek wat jullie wensen zijn. Informeer naar de mogelijkheden, samen komen we hierin wel uit! Ik zou het geweldig vinden als ik ook nog jullie album mag maken!

Mogelijk komen er nog wel kosten bij voor mijn reistijd (50 cent per kilometer), vanaf 15 km

vanaf €350,-

Trouwalbum

Ik maak graag jullie trouwalbum!!


Heel favoriet op dit moment is ook een mini-fotoboekje van 7 cm bij 7 cm. Het is te bekleden in diverse stofjes en kleuren en gemakkelijk mee te nemen in je handtas. de prijs is €25,00.

Echt een superleuk 'zwetsboekske'!


In een gesprek, verkennen we de mogelijkheden, smaken en wensen en op deze manier kan ik op maat jullie trouwalbum helemaal naar jullie zin maken. Ik kan jullie samples laten zien van mogelijkheden, waarbij ik je ook laat zien, dat ik graag voor kwaliteit wil gaan.

De prijs is vanaf en een richtprijs, waarbij je een album van 25 bij 25, met platliggende binding hebt. Het album heeft dikkere bladzijdes, (20 bladzijdes, meer bladzijdes kan natuurlijk ook!), de foto's worden bedrukt op fotopapier. Je album wordt zit in een bewaarbox en er wordt een usb-stick met overige foto's meegeleverd.

Populair is ook formaat 30 bij 30, deze kost 375,-.
Informeer naar de mogelijkheden. Ik maak mijn albums bij N Photo, een gerenommeerd bedrijf. Via demomateriaal, waarbij je de stofjes kunt voelen en de kleuren kunt zien en met behulp van de computer bouwen wij de buitenkant van jullie album helemaal op naar jullie wensen. Als de foto's erin zitten stuur ik jullie een link voor een preview om het album te zien voor het jullie definitieve album wordt.

Het is zo leuk om te doen!

When my sparkle becomes your sparkle!

_MG_4504_edited.jpg

Vraag een offerte aan

Omdat ieder moment een ander gevoel oplevert, zullen de mogelijkheden en daarom ook mijn foto's  anders zijn. Wat ik terug hoor van de mensen die je vooraf gegaan zijn, is dat ze de shoot als heel prettig en gezellig hebben ervaren. Nieuwsgierig geworden? Informeer naar de mogelijkheden!

Bedankt voor de inzending!

_MG_4545.jpg

B&W Sparkle heet u van harte welkom

bottom of page