top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

B&W Sparkle

Bijgewerkt op: 6 feb. 2021

Mijn eerste stappen zijn gemaakt. Iets wat ik heel graag doe, n.l. fotograferen omzetten naar meer...

Wanneer de tijd voorbij vliegt, zonder dat je er erg in hebt, weet je dat je met 'het goede' bezig bent. Ik word blij van fotograferen, deel mijn foto's graag. Ik krijg er energie van. Energie geeft me een twinkel in mijn ogen. Ik wil op mijn beurt ook bij andere mensen die 'sparkle' aanwakkeren door hun dierbare herinnering en momenten vast te leggen. Waarom Black & White? Ik vind dat gewoon super mooi, maar omdat ik vanuit mijn gevoel foto's maak en iedere locatie en moment uniek is, kan dit ook veranderen.

Ik wil mijn portfolio graag uitbreiden en ga op zoek naar andere honden- kattenmodellen.

Me happy!


liefs Natasja31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page