top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

De navelstreng nog altijd verbonden

Eigenlijk is weer heel veel gebeurd de afgelopen tijd. Ik ben dankbaar, dankbaar voor die collega/ vriendin die me een aantal jaren geleden zei: 'Zeg, moet jij niet iets met je foto's gaan doen?' Waarop ik haar vertelde dat ik dat wel heel graag wilde, maar niet goed wist hoe en dit nog heel ver van mijn bed leek. Dankbaar ben ik voor al die vriendinnen die in mij geloofden en mij nog meer een zetje hebben gegeven. Mijn zus die pas later van mijn plannen hoorde, maar absoluut niet verbaast was en zei: 'Het lijkt me heerlijk, om iets te kunnen doen, wat je heel graag doet !"en vervolgens ook een berichtje stuurde dat ze er alle vertrouwen in me had. Dat deed me wel wat, evenals het lieve kaartje van een vriendin. Iets wat ik niet aan had zien komen, met zo'n pakkende tekst. Heb natuurlijk gesproken met mijn ouders hierover, mama die de liefde van het fotograferen aan mij heeft doorgegeven en papa die een eigen zaak heeft gehad, ze begrepen me wel. Ook door hun voel ik me enorm gesteund. Dan natuurlijk het gezin, mijn dagen en de invulling daarvan, zijn veranderd, maar ook van hun krijg ik alle steun. Dan al die mensen die de afgelopen weken op mijn pad zijn gekomen. Zulke lieve mensen, stuk voor stuk, ieder met een eigen verhaal. De positieve feedback heeft me dan het laatste zetje gegeven. Papa vroeg me: 'Wanneer start je je eigen zaak? Op welke datum? Toen wist ik gelijk waar hij op doelde en kon ook niet anders denken dan, jaahh dat zal dan wel! Het was ook zo! Papa die een eigen zaak heeft gehad, had als einddatum doorgekregen dat zijn zaak definitief zou stoppen op 1 juni en zonder dat we het van elkaar wisten was dat de datum waarop ik mijn eigen zaak ging starten.

De navelstreng is dus nog altijd verbonden. Dat deed me wel wat en heb ik nog heel lang over moeten nadenken. Bijzonder vond ik het.......

Vandaag kreeg ik dan eindelijk van de belastingdienst mijn inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel (KBO). We zullen wel zien hoe het gaat lopen, de komende maanden.

Ik geniet er nog steeds volop van, ik zie waar het me brengt en wat voor gevoel het me oplevert. Hoeveel moeite mensen doen om hun dier zo goed mogelijk te verzorgen en op zijn paasbest voor de camera te laten verschijnen, als ik dat zie of hoor, denk ik AAAHH.... Of dat ik op de terugweg van een fotoshoot opeens gekraak naast me hoor en opeens minimaal 20 wilde zwijnen voorbij zie komen en denk ....wow... Dit had ik niet gehad als ik in mijn oude stramien was gebleven. Dan geniet ik echt heel hard! Zo lang dit me blijft brengen wat het me nu brengt, ben ik happy. Wat ik afgelopen weken al heb gehad, pakken ze me niet meer af! We zullen wel zien!

Maar....... vanaf 1 juni 2021 is B&W Sparkle een officiële zaak en dat is allemaal door jullie!!!!!!

Dankjewel!


Liefs Tas


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page