top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

Energiek

6 februari 2021


Vandaag met veel plezier verder gewerkt aan mijn website. Ben er wel trots op. Ook hier vliegt de tijd voorbij, terwijl ik er mee bezig ben. Het voelt hetzelfde als het maken van een digitale fotoalbum. Ook iets wat ik graag doe. Waar ook heel wat uren gaan inzitten. Anne zou zeggen Zjoefff..... Het is gaaf om iets te creëren, iets tot stand te bouwen wat van jou is. Thuis vol trots delen wat ik gemaakt heb is gemakkelijk, maar jezelf presenteren naar de buitenwereld is wel een dingetje. Bij sommige heb ik het aangedurfd... ;-)

Volgende week als ik vakantie heb, ga ik me maar eens verdiepen in een goede cursus/opleiding. Intussen heb ik me wel al ingeschreven in verschillende online workshoppen en ben ik me aan het verdiepen in hoe ik een portfolio kan maken.

Hoe facebook dan helpt he? Krijg de ene reclame naar de andere reclame te zien over workshops. ;-) Misschien kan ik er toch wat van leren. Sta maar even open voor alles. Intussen ook maar wat gaan lezen voor als het echt serieus wordt. Heb nu wel een website, maar nog nooit voor iemand op professionele basis foto's gemaakt, Wel ben ik gevraagd voor mijn oma, die 90 werd, foto's te maken en een album. Erg gaaf om te doen, maar ook erg spannend. Ik fotografeer vanuit mijn kijk en mijn gevoel, maar moest nu wel presteren om iets moois voor iedereen neer te zetten en zeker voor 'oma oma', zoals mijn kinderen haar noemen. Het album maken was ook spannend, doe dat al jaren voor mezelf, ze worden steeds mooier, maar voor een ander met een ander gevoel en kijk... gelukkig was oma er erg blij mee. Als ik het album nu vastpak en doorblader, denk ik nog steeds, goed zo Tas, ik zou het nu weer zo gedaan hebben en ik weet dat oma er heel blij mee is. Vond de reacties van mijn schoonvader en zijn broers en zussen ook erg spannend. Gelukkig waren deze positief.

Tja dan nog een dingetje, als het echt serieus gaat worden, moet ik me inschrijven om een bedrijf op te richten. Ik las iets over een businessplan schrijven, help...... hoe, wat, waar moet het aan voldoen?

Ik moet dit nog maar even parkeren, want dit is geen zorg voor nu.

Nu nog gewoon genieten van de foto's die ik maak, samen met Travel


Liefs Tas


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page