top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

Even stil geweest....

Nou, ik heb al even mijn blog niet meer bijgewerkt, maar dat wil niet zeggen dat ik stil gezeten heb, integendeel.

Mijn school is weer begonnen, dit jaar heb ik groep 4/5 in Unit 2 (34 kinderen!) en dat vraagt natuurlijk aandacht. Daarnaast ben ik de andere 4 dagen echt bezig met mijn fotografie. Ik heb al veel leuke opdrachten gehad, waarbij ik het soms ook wel heel spannend vond. Zo mocht ik bij A. komen. Zij had sledehonden. Ik vind het altijd heel gaaf als mens en dier samenwerken en verbonden zijn en dat ik dat mocht aanschouwen en vastleggen was heel bijzonder. Alleen dat er heel veel procent wolf in haar honden zat, dat wist ik op voorhand niet... haha. Zo gaaf om te doen.

Ook ben ik mijn horizon aan het verbreden en ging ik langzaam van alleen het dier, naar baasje en dier, naar alleen de baasjes, foto's van een koppel en foto's van een feest van iemand. Dat vond ik echt spannend, want dat kon ik niet opnieuw doen. Stel een fotoshoot van een hond mislukt, dan doe ik deze over... maar bij een feest ligt dat natuurlijk wel anders. Intussen heb ik ervaren dat ik dat ook kan en eigenlijk is het gemakkelijker om mensen vast te leggen dan dieren, omdat ik bij de dieren soms maar een fractie van een seconde heb, Het belangrijkste is dat ik nog steeds erg geniet. Deze week sprak een collega mij aan, hoe het met mijn fotografie ging. Ze wist niet dat ik intussen mijn eigen bedrijf was gestart. Ze vond dat gaaf om te horen en ze benoemde dat ze het zo mooi vond dat ik een twinkel in mijn ogen kreeg.... dat is het PRECIES!!

Bij mijn vervolgopleiding fotografie, die ook weer gestart is, leer ik steeds meer trucjes om mijn camera onder controle te krijgen. Een nieuwe lens en een investering in een online programma zorgen ervoor dat ik de foto's steeds mooier vind. Ik leg de lat wel hoog voor mezelf. Ik ben nu ook bezig om een manier te zoeken dat ik niet teveel uren bezig ben met het na bewerken. Als ik deze uren moest tellen..... maar ook dat is een beetje een hobby en vind ik leuk om te doen. Intussen heb ik ook daar een modus in gevonden.

Binnenkort investeren in een computer en zo blijf ik mezelf ontwikkelen en uitdagen, ik denk ook dat dit is wat moet blijven gebeuren.


Liefs Tas

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page