top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

Heb ik weer!

Bijgewerkt op: 7 apr. 2021

Oh ik baalde... ik heb me opgegeven voor de opleiding. Donderdagavond stond ik klaar met de camera van Noa. Toevallig ook op de school van Noa. Ken er dus de weg, wel zo fijn. Ik had de leraar al gesproken en de administratie was afgerond. Ik was er zo klaar voor!

Buiten stond een groepje mensen.... ik liep naar binnen. Mijn leraar kwam me tegelijk tegemoet. Hij zei; Buiten staan de mensen van je groepje. Ik werd gelijk voorgesteld. Ze zagen er al 'close' uit...en ja hoor... de leraar begon te vragen. Wat is de reden dat jij in 3 instapt.... uhhhh... OH NEE...toch??!! Ik had er zo naar uitgekeken. Ik was nog zo trots, tijdens de studiedag die dag, had een collega mij als inspiratie genoemd.. Je kunt iets bedenken, maar je moet krachtig zijn en ervoor gaan om verder te komen. Ik zat met tranen in mijn ogen. Ik wil dit echt wel zo graag. Was ontroerd door wat mijn collega vertelde.

Stond ik daar te hakkelen bij mijn leraar. Hij nam me mee naar binnen. Miscommunicatie was het.. was het een optie om op woensdag naar de opleiding te komen, want deze mensen hadden al een jaar les gehad. Oh nee ik baalde. De leraar maakte zijn excuses. Hij bekeek nog wel mijn fototoestel en vertelde me dat ik de eerste cursus hiermee wel vooruit kon. Gelukkig, maar wat stom dat de opleiding de modules niet dezelfde naam geeft als bij de inschrijving van de dagen... Dus daar ging ik weer, weer langs het groepje mensen.. Beste mensen... Natasja gaat weer! Ik had er zo naar uitgekeken om aan de slag te gaan... baalde echt. Heb maar even gewacht met wegrijden totdat iedereen binnen was. Dacht, ga er niet nog eens langs.

Vrijdag belde mijn leraar. Bood nogmaals zijn excuus aan. Tja ik was ook veel te impulsief geweest. Hij dacht dat de administratie wel nagevraagd had.. ik dacht.. ik hoor niks, dus het is oké.. de leerkracht maakte mijn dag... ik kreeg huiswerk... yes! Hoezo blij met huiswerk, hahah! Ik was kei blij. Eindelijk toch aan de slag. Ook goed nieuws was, dat ik me wel zorgen maakte over het huiswerk. Zou het veel zijn, zou ik het aankunnen, wat voor opdrachten zouden het zijn?


De 2e opdracht moest ik maar een andere keer inhalen... niks. Ook gelijk maar gedaan!! Dus met mijn camera gaan wandelen en opdracht ingeleverd. Ikke weer blij. Hopelijk vindt de leraar wat ik gedaan heb, ook oké. Ik vond zelf dat er wel mooie foto’s bijzaten. Woensdag mijn 1e les. Als Corona er niet tussen komt!


liefs Tas

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page