top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

Hoe het kwam....

Ik ben al een hele tijd actief op Instagram en heb daar ook een eigen account voor Travel, onze hond. Krijg regelmatig te horen dat mijn foto's mooi zijn. Op Facebook mag je schijnbaar je foto niet delen, de meeste mensen maken geen tijd om je foto te liken, alleen echte vrienden... gelukkig heb ik die wel een paar ;-) Instagram is dus ideaal voor mij, daar moet je je foto delen. Nu werd ik een paar weken geleden gevraagd om lid te worden van een dierenfotografieclub op Facebook, waar dieren fotograven en mensen met dierenmodellen bij elkaar zouden komen en elkaar zo vooruit konden helpen. Ik las daar dat sommige mensen een portfolio wilden opbouwen en daarom opzoek gingen naar hondenmodellen. Op een gegeven moment vroeg ik me toch echt af, maar wat ben ik nu eigenlijk of wat wil ik... Travel uitlenen als model of wil ik fotograaf worden. Dat heeft me de doorslag gegeven. Travel is model voor mij en iedereen die dat wil (heeft al ooit gefigureerd bij Undercover), maar ik wil FOTOGRAAF worden. Toen werd het duidelijk voor mij!

Nog even wat terug... Deze zomer op vakantie... we kwamen langs een idyllische plek in Frankrijk. We reden zomaar langs een plaatsje waar we een kerkje op een heuvel zagen met duizenden trappen, zo'n Mama Mia kerkje. Zo mooi! Op de heenweg hadden we niet echt de tijd om te stoppen, maar op de terugweg wel, alleen was iedereen uitgeput. Ik besloot me niet te weerhouden van het gezeur en gezaag van de anderen en besloot die tocht naar boven alleen te doen. Ik ben niet gelovig, maar iets in mij vond dat ik deze kans moest nemen. Dus na een behoorlijke klim, kwam ik aan bij het kerkje. Ik ben naar binnen gegaan en heb gevraagd om mij richting te geven en te helpen bij welke keuzes ik moet maken. Denk dat ik die richting dus nu gekregen heb (Ben er zelfs 'heilig' van overtuigd)....... Het geld wat ik gespaard heb met het figureren.. ook dat krijgt een doel. Ik leg het bij om een betere spiegelreflexcamera te kopen... Dus de puzzelstukjes vielen opeens in elkaar voor mij. Het is gaan borrelen en intussen heb ik al een aantal lessen fotografie gehad. De eerste stappen van mijn plan om mijn gekoesterde wens tot uiting te brengen, zijn gezet. Dat geeft nog steeds een goed gevoel.


Liefs Tas


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page