top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

I did it!

Yes, I did it. Ik heb me ingeschreven voor de opleiding tot fotograaf. Heel wat modules te gaan, maar ik ga ervoor. Ik 'heb wel een beetje niet' het antwoord afgewacht van de mevrouw van het secretariaat. In Lanaken of Bilzen was de andere opleiding. Dat is een klein uurtje heen en een klein uurtje terug rijden 1 x in de week. Dat is wel kostbare tijd natuurlijk. Ik heb nog wel wat vragen natuurlijk, die ik toch nog wel moet stellen aan de mevrouw. Ik heb fotografie 6 gepakt (puur op basis van tijd, dag en locatie), maar dat zal toch niet een zesde vervolgcursus zijn, na basis 1, 2, etc? Denk dat ik anders een klein probleempje heb. Wat voor fototoestel heb ik nodig, want uhh, die van mij is muk, sinds hij de laatste keer mee is gegaan op de Maid of Mist, het bootje bij de Niagara Watervallen. Blijkt dat mijn spiegelreflexcamera daar toch niet zo goed tegen kon... we hebben daar wel ontzettend gelachen met zijn allen, zo grappig, die nevel en die hele grote douche, maar achteraf een duur grapje. Gelukkig was het geen nieuwe camera meer. Eenmaal thuis bij de fotografiewinkel bleek het te duur zijn t.o.v. de waarde die de camera nog had. Dju... Ik heb later geïnvesteerd in een hele goede camera op mijn telefoon, met veel leuke snufjes erop. Door de cursus online, die ik nu volg, leer ik overigens ook zonder die leuke snufjes, mooie foto's te maken. Ik neem echter toch echt wel aan dat ik bij mijn opleiding niet met mijn telefoon moet komen aanzwaaien. Ik denk dat ik dan raar word aangekeken. Dus wat is dan een goede camera voor mij? Geen beginner, maar ook geen hele dure. Ik heb namelijk eens op het internet gegoogeld, de prijzen lopen op tot een paar duizenden euro's. Dat vind ik op dit moment toch nog echt niet nodig. Ik zoek er dus iets tussenin, maar wil me graag daar over laten adviseren. Makkelijk nu er ook geen winkels in Nederland open zijn door de Corona. Hopelijk kan de leraar mij adviseren hierover. Hopelijk is het trouwens geen oude sok, zijn de lessen wel boeiend, maar omdat ik het graag doe, zal dit wel goedkomen! ;-)

Dus ingeschreven, nog geen goede camera, maar tot die tijd kan ik misschien de camera van Noa lenen. Zij heeft ook best een oké camera, voor zolang ik niks anders heb... wordt vervolgd!


Liefs Tas


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page