top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

In a flow.... en een gelukzak!

Het gaat maar door met leuke dingen. Als in een flow..


Het huwelijk van M en H was ook weer geweldig. Ik weet nog dat M haarzelf zag in de spiegel, toen ze helemaal klaar was... oh zo oprecht, zo'n blij gezicht, dat deed me wel wat. Ik voel me zo'n gelukzak op dat moment. Ze kende me net en toch deelde ze dit moment met mij. W, haar man kwam als verrassing haar met de koets ophalen en toen ik haar zo blij zag, stond ik er ook met traantjes.

Tussendoor checkte ik mijn foto's op mijn toestel en wat ik zag was goed. Dus dan sta je ook anders te fotograferen en word je meer en meer relaxed. Het was weer een geweldige dag, vermoeiend, maar wat doe ik het graag. Ik mocht mee aanschuiven aan het buffet en het was echt heel lekker. Ik was blij. Zeker als ik dan een paar weken later ook weer de foto's mag afleveren en M en W er erg blij mee zijn.


Die week was echt een dolle week, 2 bruiloften en een doop van kleine N met alles er op en aan. Deze jonge ouders hadden het zo goed voor elkaar, alles zelf georganiseerd in de feestzaal en ik moet zeggen... petje af daarvoor. Er was een soort van bruidstaart voor de doop, er was een openingsdans met de kleine N tussen hen in en er kwam een zanger optreden. Ik ken deze manier van een doop vieren niet, maar ook dit was weer heel leuk.


1 dag fotograferen, betekent nog minimaal 2 volle dagen de foto's ontwikkelen.

Maar ik moest nog meer doen, n.l. in opdracht van Zenn Creations fotograferen. Dat vond ik echt wel een dingetje... ik wil onafhankelijk zijn, mezelf uitdagen, maar voor een ander werken, wanneer je jouw lat al hoog legt voor jezelf, is het voor een ander werken nog hoger en dus erg moeilijk. Wat nu als... en als.. dit toch wel met lood in de schoenen op weg. Ik heb mijn stijl, wat nu als het niet aan haar volwachtingen voldoet..

Straks mijn foto's wazig, of mijn sd kaart kapot..of

Het viel van me af toen ik daar was en begon met fotograferen, zoals gewoonlijk. Het was weer een fijne dag, moeilijk wel dat alles zich afspeelde in een 'kleine ruimte' en dat de shoot in de tuin plaats vond en er allemaal stoelen klaar stonden voor de ceremonie, maar het was zoals het was. Ik zat echt wel in mijn rats toen ik de foto's moest aanleveren.... maar toen niet veel later N haar bewerking van de foto liet zien, rolde er tranen over mijn wangen... zo mooi, ik was er zo blij mee... het was gewoon magazine waardig.... echt waar, er viel een last van mijn schouders en die was toch wel zwaar geweest. Jammer dat ik niet met die foto kan pronken, want ik kan 'm natuurlijk niet delen bij B&W Sparkle als ik voor N werk.


De bruiloft die een dag later gepland stond om te fotograferen ging niet meer door en ik was er eigenlijk heel blij om. Het is druk genoeg en ik had ook echt tijd nodig om bij te tanken.


Afgelopen week heb ik dan ook maar een keer op mijn vrije dag niet foto's ontwikkeld en bewerkt, maar lekker naar the Voice geweest en ik was er helemaal lekker tussenuit, hoewel het me niet bracht waar ik op gehoopt had. We, P en ik hadden wel goede plekken, maar helaas deels met de rug naar de jury.

Ik was zo moe 's avonds dat ik al om half 9 sliep. De afgelopen week heeft toch veel energie gevreten..


Vandaag weer 2 shoots gehad o.a. voor mijn portfolio en ik voel me echt een gelukzak. Wanneer er een mooie jonge vrouw helemaal sjiek gekleed samen met haar paard naar de heide komt, zodat ik mijn camera kan testen. Dat is zo genieten. Alleen maar fun, ondanks de enorme hitte, want op dat moment voel ik dat gewoon niet.


Over 2 weken weer 2 bruiloften, de beurs van 1 oktober en 10 december sta ik op de kerstmarkt bij Domein de Bever, weer hartstikke leuk. Hopelijk brengt het me wat. Ik zit graag in deze flow.... laat mij mijn dingen maar doen, die ik graag doe! Dan geef ik het weer door.

When my sparkle becomes your sparkle!

Liefs Tas

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page