top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

'Klein oproepje!'

Intussen al weer een aantal lessen verder en heb geïnvesteerd in een goede camera. Ik begin er weer steeds meer grip op te krijgen, want deze camera is anders dan de camera van Noa. Deze camera ligt gelijk goed in de hand, voelt vertrouwd aan en ik ben er dus super blij mee. Ik begin de instellingen steeds beter te begrijpen.

Ook geniet ik van de lessen en eerlijk gezegd baal ik als het vakantie is of de lessen online zijn. We hebben een gezellig clubje, ik ben nummer 7 en moet vaak heel hard lachen om de anderen. Wat het nog leuker maakt, is dat we allemaal gelijkgestemden zijn. Als ik foto's maak, als ik samen met mijn gezin ben, wordt iedereen gek (duurt hen te lang), maar met die andere fanatiekelingen om me heen, mag ik gewoon helemaal op gaan in het maken van de foto's.... heerlijk! We hebben ook al een les in de buitenlucht gehad, ik vond dat echt superfijn, zo'n beetje zoals vroeger dat je die nacht niet kon slapen omdat je de volgende dag naar de Efteling ging. Dus dat loopt.....

Zegt A. van de week tegen mij: 'Misschien kun je een oproepje plaatsen op Facebook, dat je opzoek bent naar dierenmodellen, ofzo, om je portfolio op te bouwen' . Uh ja, kan..... Dus 1e Paasdag... ik gedaan...Ik dacht dat er 4 mensen zouden reageren en was dus enorm verbaasd dat er in een mum van tijd 25 mensen hadden gereageerd. Die 25 werden er 40 en die 40 werden er 246. 246 Whooohh. Ik heb 2 nachten slecht geslapen, was erg onrustig, creatieve onrust (hahaha, moet je toch niet 's nachts hebben!!!) Hele uiteenlopende dieren en opeens was er dus heel veel keuze. Mensen die mij benaderde met een specifieke vraag (al een oud huisdiertje, of ik tijd had om een foto te komen nemen, het diertje ging zienderogen achteruit (slik) dat ontroerde me wel, ik heb gelijk een afspraak ingepland...Zo fijn, als je voor mensen iets kunt betekenen. Ik weet hoeveel je kunt geven om je trouwe viervoeter!) Vooral veel mensen die positief reageerden: 'Ja, kom maar hoor, mijn hond, kat, paarden, varkentje, lammetjes en alpaca's willen best voor je model zijn en op de foto komen staan, Ík krijg binnenkort een veulentje, kom maar langs als je wilt!' Intussen heb ik al een aantal mensen benaderd en een aantal afspraken gemaakt. Travel doet precies wat ik zeg... die werkt zo fijn mee aan de fotoshoot, maar lukt dat bij vreemde dieren ook... maar ach ik heb niks te verliezen. Ik weet dat ik kan fotograferen en ben nu eenmaal afhankelijk van hoe het dier meewerkt. Het zullen niet allemaal Traveltjes zijn, maar daar kan ik alleen maar van leren! Ik heb 's nachts bedacht dat ik enkele foto's op mijn Facebooksite ga zetten, op B&W Sparkle. Zo hebben de mensen ook nog wat aan het feit dat hun dier voor mij model is. De foto's mogen ze delen ( graag zelfs ;-) )Ik hoop dan dat ze positieve reacties geven en het doorvertellen aan hun omgeving. Win-win...... Alleen of ik dat allemaal 's nachts moet bedenken, weet ik niet....... Morgen de eerste shoot, een onstuimige puppy werd er gezegd. Ik heb er vooral veel zin in!!!!!


Liefs Tas


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page