top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

Mijn eigen 'uithangbord!'

Bijgewerkt op: 22 jun. 2023


Ik ben trots! 😉

Ik vind het super dat je vanuit een hobby iets kunt opbouwen, wat uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf. Nu ik mijn eigen bord buiten kan hangen, is dat voor mij weer een stapje verder.

Travel, mijn hond is mijn grootste drijfveer en door hem is het ook allemaal begonnen om meer met fotografie te doen. Mijn vriendin Anne kent me blijkbaar heel goed en heeft voor mij een logo ontworpen waardoor hij ook voor altijd zichtbaar zal zijn en daar ben ik haar dankbaar voor omdat dit veel voor me betekent.

Dan Travel... mijn grote vriend..... ik vroeg hem om samen met mij mijn bord op te gaan hangen en dat doet hij dan ook vol enthousiasme... en geloof het of niet .... hij ging zelf direct zo onder het bord zitten en er was niks in de straat te zien.. al doet zijn blik in de straat anders doen geloven.....

Ik ben dankbaar aan iedereen die me geholpen heeft! 😘

9 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Unknown member
May 20, 2023

Goed bezig daar!

Like

Unknown member
May 20, 2023

Koi zijn erg actief.Blonde wilde kater spelen in onze "hof"zoals dat in belgie heet.

Like

Unknown member
May 20, 2023

Like
Unknown member
May 20, 2023
Replying to

👍🏻

Like
bottom of page