top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

My sparkle will be your sparkle woensdag 17 februari

IK vind Wix wel echt een leuk programma om mee te werken. Zag ik vandaag voorbij komen om een logo te ontwerpen. Spannend! Was er wel gelijk boenk op. Er mocht een slogan bij en direct wist ik wat het werd: My sparkle will be your sparkle. Tenminste dat is mijn bedoeling! Hahaha... Gek hoe een idee dan opeens werkelijkheid wordt, iets tastbaars... het maakt me enorm blij.

Ik ben deze week wat online lessen aan het volgen en krijg daarbij opdrachten die ik moet uitvoeren. Leuk om te doen. Denk toch al meer na over hoe ik een foto op mijn smartphone scherp kan stellen (zelf), welke plek ik inneem (mijn standpunt) en naar de belichting. Ik vind het leuk! Wil alle foto's die ik maak graag delen, maar dat kan natuurlijk niet. Zijn er ook veel te veel. ;-)

Ik heb deze week bij K. geïnformeerd naar een goede opleiding. Zij staat al een stukje verder in het fotograferen, ik kan nog best wel veel van haar leren. Zij bood me ook direct aan om een keertje af te spreken en me bij te praten, nou graag natuurlijk! Gisteren heb ik naar de opleiding gebeld, ik zag dat we in februari nog konden beginnen, maar het bleek al gestart te zijn. Gelukkig zei de mevrouw aan de telefoon dat ik nog wel kon instappen en dat er al 2 weken voorbij waren en dat er nu vakantie was. Jaah right, had ik kunnen weten natuurlijk, muts! Ik moest maar een mail sturen naar haar, dan zou zij mij de volgende dag een antwoord sturen. Er zijn namelijk 2 verschillende opleidingen en welke is beter of welke past beter bij mij. Heel de dag zitten wachten op die mail, geen antwoord natuurlijk... haha opeens heb ik haast. Als ik morgen niets heb gehoord, ga ik me gewoon inschrijven in die opleiding die het dichtste bij is. Diploma is uiteindelijk hetzelfde. Ik heb er zin in, sta te trappelen en nu moet ik wachten op anderen en dat is vervelend wanneer je vooruit wil, maar die mevrouw heeft natuurlijk ook gewoon vakantie, baaaalllllllen. Hopelijk kan het ook nog op de dag die ik graag wil. Ik voel (creatieve) onrust en dat is lang geleden....


Liefs Tas


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page