top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNatasja Vlassak

Voeg daad bij het woord!

Vakantie..... en nog mooier mijn ideeën beginnen te landen. Nee het was niet mijn bedoeling om een website te creëren. Het was wel mijn bedoeling om meer met fotografie te gaan doen. Ik roep dat al een geruime tijd. Mensen om mij heen vinden dat niet gek, Sommige vroegen mij zelfs of dat niks voor mij was. Ik vond dat lief en een compliment. Ik zei altijd, ja dat zou ik ook erg leuk vinden. Ik ben alleen van het van alles bedenken, maar op een of andere manier ontbreekt het me dan aan lef of aan actie. Ik sta zo op een punt met wat ik wil wat betreft mijn baan. Wil ik nog lesgeven, JAAAHHH. Ik vind mijn werk nog steeds super. Wil ik meer werken, nou niet echt, want dan verlies ik ook een stukje vrijheid en daarmee ook een stukje vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Wil ik mijn eigen kindercoach bureautje (Sparkle zou het dan gaan heten, had ik een aantal jaren geleden al bedacht). Ik vind dat er nog steeds heel veel leerkrachten te kort schieten in de omgeving waar mijn kinderen naar school zijn geweest en helaas vallen er daardoor te veel kinderen uit de boot. Triest, als iemand ooit om mijn hulp vraagt, zal ik ook altijd klaar staan voor diegene, maar ligt daar mijn drive... nee. Ik kan het wel toepassen als kennis voor mijn eigen lesgeven. Wil ik een eigen praktijk, nee dus. Mijn hart werd daar nooit warmer van, er kwam geen vonkje als ik daar aan dacht. Dat is niet goed. Eén van de laatste opdrachten bij mijn opleiding van kindercoach was om een brief naar mezelf te sturen, op de envelop moest ik de datum schrijven. Deze zomer kwam hij aan, 3 jaar na de cursus. Ik wist dat. De inhoud ervan wist ik niet meer... Ik wenste in mijn brief dat mijn dochters hun dromen en doelen zouden najagen en dat ze zouden uitgroeien tot prachtige vlinders, klaar om uit te vliegen...intussen is de eerste bijna zover.... Nu vind ik dat ik dat ik ook mijn eigen dromen mag najagen, mag gaan doen. Wat ik voor een ander wens, mag ik ook mezelf wensen.


Liefs Tas


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page